WINTER DOUBLETTE COMPETITIE

WDC 2017

​

De WDC 2017 is gewonnen door Rob Pont en Chris van der Sman !!

​

Er waren 15 teams en daarom vrijlotingen in het wedstrijdschema. Peter en Joey Dijkstra hadden een vrijloting waardoor zij met 13-7 wonnen en naar de A-poule gingen. Na de voorrondes, waarvan een wedstrijd ruim 1 ½ uur duurde, konden de teams ingedeeld worden in een A- en B-poule.

De A-poule bestond uit de teams: Max Rutten en Wim van Unnik, Rob Pont en Chris van der Sman, Rita den Hartog en Willem Paans, Peter en Joey Dijkstra, Trees Schreiner en Kees van Ewijk, Cinta en John Wortel, Gerard ’t Hart en Raymond Marcus, Nannie en Koos Toet. 

De B-poule bestond uit de teams: Jan Verboom en Hans Tromp, Cees en Dody Henze, Jaap-Jan de Vries en Jacques van der Meer, Cobie van Weers en Carla Sinius, Leen Roos en Chris van Houten, Roel Manger en John Brom, Rob Bijkerk en Jan Bos.

De finale in de A-poule werd gespeeld door team Rob Pont tegen team Peter Dijkstra en werd gewonnen door team Rob Pont met 13-4. Zij kunnen zich nu Winter Doubletten kampioen 2017 noemen!

De finale in de A-complementaire werd gespeeld door team Cinta Wortel tegen team Nannie Toet en werd gewonnen door team Cinta Wortel met 13-10.

De finale in de B-poule werd gespeeld door team team Cees Henze tegen team Jaap-Jan de Vries en werd gewonnen door team Jaap-Jan de Vries met 13-9.

De finale in de B-complementaire werd gespeeld door team Roel Manger tegen team Rob Bijkerk en werd gewonnen door team Rob Bijkerk met 13-11.