JEU DE BOULESVERENIGING

GRAND CRU ‘82

JEU DE BOULESVERENIGING

GRAND CRU ‘82

TOERNOOIEN

KONINGSDAGTOERNOOI 2021

CORONAPROEF

De zomerkalender van 2021 ziet er bedroevend leeg uit. Wanneer het weer mogelijk wordt om competities en toernooien te spelen, is op dit moment nog onduidelijk.

Om na lange tijd toch weer eens een onderling toernooitje te kunnen spelen, heeft het bestuur besloten het Koningsdagtoernooi 2021 Coronaproef te organiseren. Het toernooi is gepland op dinsdag 27 april 2021 vanaf 12:30 uur (prijsuitreiking uiterlijk 17:00 uur)


Er moet dan, i.v.m. corona, wel een aantal regels in acht genomen worden. We nemen ze hieronder, stap voor stap, met u door.


• Aanmelden is verplicht. U kunt zich uitsluitend aanmelden per e-mail op info@grandcru82.nl met de vermelding “Koningsdagtoernooi” en de naam/namen van de speler/spelers. De aanmelding sluit op donderdag 22 april a.s. om 24:00 uur! Wees dus op tijd!

• Er wordt een aangepast “Bal-in-de-Zak”-systeem gebruikt. Iedere aangemelde speler wordt als individu ingedeeld en krijgt een uniek nummer. U dient op de dag zelf daarom om 12:30 uur aanwezig te zijn om een sticker met dat nummer te ontvangen.

• Er wordt gespeeld in doublette-vorm. Anders dan normaal, blijven de vier spelers vanaf de eerste partij in dezelfde baan en spelen telkens in een andere samenstelling tegen elkaar.

• Leden die op 27 april a.s. recreatief willen spelen, maar die niet aan het Koningsdagtoernooi willen deelnemen, dienen zich ook per e-mail op info@grandcru82.nl aan te melden. Dit i.v.m. de inkoop van feestelijke consumpties op deze speciale dag.

• Het toernooi kan alleen worden gespeeld op de buitenbanen. We zijn daarbij volledig afhankelijk van de weergoden. De wedstrijdleiding zal daarom op maandag 26 april a.s. n.a.v. de weersverwachtingen beslissen of het toernooi door kan gaan. Bij het annuleren van het toernooi, zullen alle toernooispelers op deze dag een e-mail hierover ontvangen.

• Omdat het aantal deelnemers vooraf moet worden vastgesteld om aan de coronaregels te voldoen, kunnen leden die zich op de dag zelf melden, niet aan het toernooi deelnemen.


We hopen op veel deelnemers aan het Koningsdagtoernooi 2021, een unieke kans om, ook in coronatijd, met elkaar een sportieve strijd aan te gaan.